Školská jedáleň

Spôsob úhrady:
 

Poplatok za stravu sa vyberá v hotovosti na Obecnom úrade Hlboké za aktuálny mesiac / výška poplatku je vždy uvedená na nástenke pri vchode do budovy školy /, alebo bezhotovostne na číslo účtu: 

 IBAN SK41 5600 0000 0026 1024 8010

 
 
 
Stravné:     desiata    0,50€
                   obed        1,20€
                   olovrant  0,40€
                -----------------------------
                   Spolu:     2,10€
 
 
Odhlásenie a prihlásenie dieťaťa zo stravy je nutné vždy deň vopred do 10:30 hod.  na t.č.: 0911 859 360. Rodič si môže stravu odobrať do obedára od 10:45hod. do 11:00hod./platí len prvý deň/, na ďalší deň je potrebné, aby rodič dieťa riadne odhlásil.
 
 
 
Prihlásiť/odhlásiť dieťa môžete nasledovne :

 

na tel. čísle školskej jedálne0911 859 360

 

 

Školská jedáleň  pri ZŠ Hlboké 

V našej školskej jedálni zabezpečujeme celodenné stravovanie detí (desiata - obed - olovrant) 

a zamestnancom MŠ (obed).

Stravu pripravujeme podľa platných Materiálno - spotrebných noriem pre školské stravovanie a podľa zásad správnej výrobnej praxe HACCP. Jedlá sú pripravované podľa vopred zostaveného jedálneho lístka, kde je zabezpečená vyvážená aj energetická hodnota pre jednotlivé vekové kategórie. Aktuálny jedálny lístok je vyvesený na nástenke ŠJ i na webovej stránke www.obechlboke.sk. 

V ojedinelých prípadoch môžu byť na lístku vykonané zmeny, ktoré sú včas vyznačené.

 

Časové zloženie jedálneho lístka:

1x v týždni múčne jedlo
1x v týždni bezmäsité jedlo
1x v týždni polo mäsité jedlo
2x v týždni plná norma jedla

Zelenina je do jedálneho lístka zaraďovaná v podobe šalátov alebo ako príloha k chlebíkom. 
Mlieko a mliečne výrobky sú deťom podávané denne.
Podľa možného finančného limitu je do jedálneho lístka zahrnutý aj príjem ovocia.
Školská jedáleň zabezpečuje celodenný pitný režim.

 

V školskej jedálni sa na prípravu jedál nepoužívajú geneticky modifikované suroviny.

 

V jedálnom lístku sú alergény označené číslom pri príslušnom jedle.

1. Obilniny obsahujúce lepok (pšenica, raž, jačmeň, ovos, a výrobky z nich)
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy, queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10mg/l vyjadrené ako SO2.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.